Η έκφραση είναι - μόνη αυτή - για έναν καλλιτέχνη ο υπέρτατος και μοναδικός τρόπος ζωής.
Ζούμε γιατί εκφραζόμαστε.

"ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ"


Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.
"ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ"

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Αν βάλουμε ένα χεράκι.....

........ τα ράφια θα γεμίσουν!!!!





Τι λέω???????   δίκιο έχετε έγραψα την σκέψη μου χωρίς να σας εξηγήσω τι ακριβώς συμβαίνει!!!!

Η Πρωτοβουλία για το Παιδί   (πιστεύω πως δεν την έχετε ξεχάσει..... πέταξαν γι αυτήν ΟΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ




εδώ και αρκετό καιρό κοντά στο "Σπίτι της Βεργίνας",  εκεί που σας έλεγα σε προηγούμενη ανάρτηση ότι φιλοξενεί του "μικρούς αγγέλους", έφτιαξε ένα Πολυδραστικό Κέντρο που το ονόμασε "FRONT"









Το  Πολυδραστικού Κέντρου στη Βεργίνα,  θα αποτελείται από:

 1.Eμπορικό τμήμα-πωλητήριο, για την οικονομική ενδυνάμωση, του Οργανισμού.
 2.Τμήμα ενημέρωσης-αύξησης κοινωνικού αντίκτυπου του έργου της Πρωτοβουλίας  για το Παιδί, με  διανομή έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού  με το έργο και τις ιδέες του Οργανισμού,
3.Τμήμα εκπαίδευσης-επιμόρφωσης εθελοντών κάθε ηλικίας και ειδικότερα παιδιών  (από την περιοχή και εκδρομέων) για εφαρμογή του προγράμματος «Τα παιδιά βοηθούν παιδιά και μαθαίνουν για τον εθελοντισμό» που απευθύνεται σε παιδιά σχολείων από όλη τη χώρα,
4.Εργαστήριο εικαστικών (πλαστικής-ζωγραφικής) για παιδιά των Σπιτιών της Βέροιας και της Βεργίνας και τους εθελοντές του Οργανισμού και παιδιά της κοινότητας, για την παραγωγή προστιθέμενης κοινωνικής αξίας και την αύξηση της κοινωνικής αποδοχής  του έργου,
 5. Συμβουλευτικό Κέντρο για την  κάλυψη  πρωτοβάθμιας  κοινωνικής   φροντίδας  -  συμβουλευτικής και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης - στον γενικό πληθυσμό της περιοχής Βεργίνας-Μελίκης-Αλεξάνδρειας,
 6.Οργανωτική εστία δράσεων ευαισθητοποίησης  για την εμπέδωση της τοπικής δικτύωσης και της αύξηση της κοινωνικής βιωσιμότητας,

7. Φιλοξενία  επισκεπτηρίου για τους συγγενείς των παιδιών του Σπιτιού της Βεργίνας.


Ήδη οι εθελόντριες της "Πρωτοβουλίας" έχουν αρχίσει να δημιουργούν και να γεμίζουν τα ράφια του FRONT με υπέροχες δημιουργίες....










όμως για να γεμίσουν αυτά τα ράφια χρειάζονται πολλά αντικείμενα..... έτσι σκέφτηκα να ζητήσω την δική σας βοήθεια!!!! 
Ξέρω πως οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι..... πως ήδη υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σε αρκετούς από εμάς, όμως πιστεύω πως  όλο και κάποια δημιουργία σας - όχι καινούργια απαραίτητα, ίσως από αυτές που σας περισσεύουν -  θα μπορούσε να φτάσει μέχρι την Βέροια και να πάρει θέση στα ράφια του FRONT, μια και το ελάχιστο που θα φτάσει στο κατάστημα, θα είναι πολύτιμο για αυτή την προσπάθεια του οργανισμού που αγωνίζεται να συγκεντρώσει χρήματα για την φροντίζα των φιλοξενούμενων του παιδιών!!!!

Με αρκετούς από εσάς μίλησα και τηλεφωνικά και ευχαριστώ πολύ που δεχτήκατε με χαρά να βοηθήσετε και αυτή την φορά!!!

Εγώ για αρχή έφτιαξα κάτι καινούργιο, ένα καπελάκι από πηλό...




και για συνέχεια ετοίμασα για αποστολή διάφορες δημιουργίες μου από πηλό και mixed media....









και φυσικά συνεχίζω να δημιουργώ.....

Στην πρόσκληση μου ανταποκρίθηκε άμεσα η Κλαυδία, που εκεί Κάτω από την Ακρόπολη κάθισε και δημιούργησε μερικά υπέροχα κοσμήματα για αυτόν τον σκοπό....






Πιστεύοντας πως όλοι μαζί για άλλη μια φορά μπορούμε να βοηθήσουμε την υπέροχη αυτή προσπάθεια, σας στέλνω την διεύθυνση στην οποία μπορείτε να στέλνεται τις δημιουργίες σας:
Πρωτοβουλία για το παιδί 
 Πολυδραστικό Κέντρο Βεργίνας
Βεργίνα (έναντι Δημαρχείου)
υπόψη κυρίας Πελαγίας Σιδηροπούλου, 
τηλ. 23310-92199.


Σας εύχομαι να έχετε μια όμορφη μέρα!!!!!!!!!



58 σχόλια:

  1. Καλή σου μέρα Βίκυ.
    Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τα παιδιά.
    Να είσαι καλά.
    Όλα αυτά που έφτιαξες είναι υπέροχα όπως πάντα.
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου οι μέρες είναι πολύ δύσκολες αλλά σίγουρα όλο και κάτι θα περισσεύει!!!! Σε ευχαριστώ που ανταποκρίθηκες!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Εννοείται ότι θα συμμετάσχουμε Βικούλα, τώρα είναι πιο απαραίτητο από ποτέ. Θα είναι κι ένα κίνητρο που μας έχει φύγει κάθε διάθεση για δημιουργία. Αντίσταση δεν είναι μόνο να λες όχι, αντίσταση είναι να το κάνεις πραξη και να πηγαίνεις ένα βήμα πιο πέρα από εκεί που μπορείς.
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκη μου σε ευχαριστώ πολύ για την καλή σου διάθεση!!!! Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς οι άνθρωποι αυτών των οργανισμών κάνουν μεγάλο αγώνα για να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα!!! Πιστεύω ότι ένα μικρό λιθαράκι μπορεί να μπει και από εμάς!!!!! Τα φιλιά!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Καλημερα Βικουλα μου!
    Οπως παντα η προσφορα σου ειναι μεγαλη!
    Εχεις ταλεντο μα και μεγαλειο ψυχης συναμα!
    Να εισαι παντα καλα αγαπημενη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Κική σου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!! Απλά προσπαθώ καλή μου..... πιστεύω ότι με το ελάχιστο που μπορώ να φτιάξω μια βοήθεια θα την δώσω!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανασκουμπώνομαι...........χωρίς πολλές κουβέντες! Φιλιά καλή μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ευχαριστώ είναι λίγο..... και ναι έχεις δίκιο, τα λόγια είναι περιττά!!!!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  5. καλημερα!!!υπεροχη δουλεια!!!
    και η δικη σου και της Πρωτοβουλιας για το παιδι!!!
    καλη επιτυχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα γλυκιά μου Irida!!!!! Θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Επειδή πιστεύω ότι όλοι έχουμε δικαίωμα στη ζωή και προ πάντων τα παιδιά θα είμαι και εγώ παρούσα. Βίκυ μου συγχαρητήρια για τη συνέχιση του έργου. Υπέροχα όλα τα έργα σου όπως πάντα. Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιούλα μου ευχαριστώ που θα είσαι παρούσα!!!!! Τα συγχαρητήρια είναι περιττά.... μια υπόσχεση καρδιάς έδωσα και είπα να την τηρήσω έστω και αν οι καταστάσεις είναι πολύ άσχημες.... εξάλλου προσφορά από το υστέρημα μας έχει μεγαλύτερη αξία, έτσι δεν είναι???? Πολλά φιλιά!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. Θα ευχηθώ τα ράφια αυτά να φανούν πολύ λίγα!
    Άσε που δεν χρειάζεται να το ευχηθώ καν! Αν αρχή η δική σου και της Κλαυδίας είναι αυτή.... τί να φανταστώ για τη συνέχεια!!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά υπέροχη Βικούλα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι Συριανάκι μου η ευχή σου να βγει αληθινή!!!!!!! Πολλά φιλιά και από εμένα!!!!!

      Διαγραφή
  8. Εχω ξεκινήσει φιλενάδα μου και συνεχίζω ακάθεκτη!!!
    Σε φιλώ εσένα και τη Δήμητρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήμουν σίγουρη πως θα ήσουν παρούσα αγαπημένη μου φίλη!!!! Σε ευχαριστώ!!!! Πολλά φιλιά και από εμάς!!!!!

      Διαγραφή
  9. Bίκυ μου ο λαός λέει.Τόνα χέρι νυβει τάλλο και τα δυό το πρόσωπο.Και μεις οι Αντωνοπουλίτσες θα βοηθήσουμε όπως μας βοηθάνε και μας. Τα έργα σου ως συνήθως πολύ ωραία.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικολίτσα μου όλες οι παροιμίες σοφές!!!!!!!! Σε αυτές τις δύσκολες ώρες θα σταθούμε δίπλα σας με ότι μέσον διαθέτουμε...... εξάλλου η προσφορά από το υστέρημα μας είναι πιο δυνατή!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!

      Διαγραφή
  10. Θα προσπαθήσω να στείλω ότι μπορώ περισσότερο.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τρία βραχιολάκια με χάντρες από μένα, με πολύ αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννίτα μου σε ευχαριστώ που σε κάθε πρόσκληση είσαι παρούσα!!!!! Η προσφορά σου υπέροχη μπορείς να την στείλεις μόνη σου στην διεύθυνση που αναφέρω στην ανάρτηση!!!!!

      Διαγραφή
  12. Αγαπητή Βίκυ, ΆΞΙΑ και ΄ΑΞΙΟ & ΑΞΙΟΛΟΓΟ το έργο και οι σκέψεις σου. Ακόμη περισσότερο η πράγματωσή τους που γνωρίζω πολύ καλά ότι ειναι πολύ δύσκολο να γίνει. Count me , στο σκοπό και την ιδέα για τα παιδιά που το χρειάζονται. Διεύθυνση για να στείλουμε και να ξαναστείλουμε. Με την εκτίμησή μου, Μαριέτα Ιωσηφίδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριέτα μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.... όμως ούτε άξια είμαι ούτε άξιο και αξιόλογο έργο κάνω, όλα αυτά ανήκουν στους ανθρώπους της Πρωτοβουλίας οι οποίοι έχουν τάξει την ζωή τους σε αυτό τον σκοπό, το έργο τους τεράστιο και δύσκολο... και όσο περνά ο καιρός και τα πράγματα δυσκολεύουν γίνεται ακόμα δυσκολότερο!!!!
      Την διεύθυνση την γράφω στο τέλος της ανάρτησης μου!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την θετική σου σκέψη και την συμμετοχή σου!!!!!

      Διαγραφή
  13. Δεν ήταν δυνατον να μην σε ευαισθητοποιησει αυτή η πρωτοβουλια φιλεναδα.. και ευαισθητοποιεί και εμας φυσικα.. .. αυτόνόητο ειναι οτι θα ειμαστε μεσα...και οτι μπορούμε..θα κανουμε ... γραψαμε την διευθηση και μακαρι να καταφερουμε εστω και λιγο να προσφέρουμε..Βικάκι μου..θα τα πουμε έ; φιλακιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα έργα σου όλα ..εργα υπέροχα...έργα καρδιας.. ..!!!!

      Διαγραφή
    2. Ρουλάκι μου γλυκό και ποιον θα άφηνε αδιάφορο η προσπάθεια αυτών των ανθρώπων για να προστατέψουν αυτά τα παιδιά..... Σε ευχαριστώ για την καλή σου θέληση και για την πάντα θετική σου ενέργεια!!!!! Σου στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου!!!!!

      Διαγραφή
  14. Μπράβο ρε Βίκυ! Υπέροχη πρωτοβουλία και εύχομαι να τιγκάρουν τα ράφια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριώ μου η ευχή σου πολύτιμη και ελπίζω να πραγματοποιηθεί!!!!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!

      Διαγραφή
  15. Σε χαλεπούς καιρούς εκδηλώνεται το μεγαλείο του ανθρώπου, και αυτό το θαυμάσιο έργο για τα παιδιά στη Βέροια και όπου αλλού, στηρίζεται από ανθρώπους με μεγαλείο ψυχής, θάρρος, ευπρέπεια, γενναιοδωρία, καλοσύνη, δοτικότητα, πάθος.....αξίζει να είναι κανείς αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες......είμαι βέβαιη ότι τα ράφια αυτού του θαυμάσιου πωλητηρίου θα γεμίσουνε με μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα, προσφορές αγάπης όλων όσων δημιουργούν και κάνουνε πράξη, την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση !!! Φιλιά Βίκυ μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς Κλαυδία μου αυτός ο λαός σε τέτοιες περιπτώσεις ενώνεται και βοηθά!!!!! Ελπίζω να καταφέρουμε να βοηθήσουμε αυτή την προσπάθεια!!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  16. Βίκυ μου ξέρεις ότι έχω ήδη αρχίσει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρω Χριστινάκι μου και σε ευχαριστώ!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  17. Στο έχω ήδη πει, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ !! Το αξίζουν και με το παραπάνω τα παιδάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρω Πέπη μου ότι σε κάθε κάλεσμα είσαι παρούσα και με μοναδικές δημιουργίες!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!

      Διαγραφή
  18. Ε, είσαι φοβερή και πολυεπίπεδη όπως πάντα! Φιλιά πολλά και καλό βράδυ!

    (μακάρι να μπορώ κι εγώ κάποια στιγμή..:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας αρκεί και η σκέψη σου Πετράδι!!!!! Πολλά φιλιά και από εμένα!!!!!

      Διαγραφή
  19. Όλες μαζί Βίκυ μου και για αυτό το σκοπό,τα ράφια σίγουρα θα γεμίσουν με υπέροχες δημιουργίες.Όλα για τα παιδιά,το αξίζουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παιδιά, και ειδικά αυτά τα παιδιά, πάντα αξίζουν τα πάντα!!!!!!! Σε ευχαριστώ για την παρουσία σου!!!! Πολλά φιλιά Κατερίνα μου!!!!

      Διαγραφή
  20. Βικάκι μου γλυκό κι αυτές οι δημιουργίες σου είναι πανέμορφες και ξεχυλίζουν αγάπη όπως πάντα! Μακάρι να μπορούσα να συμμετάσχω κι εγώ, δεν είμαι όμως σε θέση να υποσχεθώ...

    Πολλή αγάπη και φιλάκια σε σένα και την αγαπημένη μου Δήμητρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαίρη μου σε ευχαριστώ για την αγάπη σου για τα φιλιά σου για τα καλά σου πάντα λόγια και για την καλή σου διάθεση!!!!!! Πολλά πολλά φιλιά και από εμάς!!!!!!!

      Διαγραφή
  21. Βίκυ μου τώρα το είδα!
    Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ !
    Επειδή έχω άμεσα να στείλω μαζεμένα 5 δέματα, πες μου μόνο τι χρονικό περιθώριο έχω!
    Πολλά φιλιά και μπράβο σου για όλα! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπράβο Βίκυ μου για όλες αυτές τις πρωτοβουλίες!! Τα καταπληκτικά έργα σου που έγιναν με πολύ αγάπη και τα υπέροχα κοσμήματα της Κλαυδίας θα δώσουν πολύ χαρά. Θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ τις προθεσμίες για να δω αν προλαβαίνω. Πολλά φιλιά και πάλι μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θάλεια μου σε αυτούς τους τόσο δύσκολους για όλους καιρούς ότι μπορεί ο καθένας να προσφέρει είναι πολύτιμο.... εξάλλου όπως το έχω ξαναπεί πως με μικρά λιθαράκια κτίζονται τα γερά κτίρια!!!!! Σε ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου, όποτε θέλεις μπορείς να στείλεις δημιουργίες για το FRONT.... το μαγαζάκι της Πρωτοβουλίας θα είναι συνέχεια ανοικτό!!!!! Πολλά φιλιά σε εσένα και την Γεωργία!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστούμε πολύ Βίκυ μου! Ευτυχώς που δεν υπάρχουν προθεσμίες, για να προλάβω. Φιλάκια πολλά από μένα και τη Γεωργία!!

      Διαγραφή
  23. ...Καλησπερα...ετσι μπραβο να κουνηθουμε λιγο..νασε καλα Ξωτικο μου..οτι πιο ομορφο να γεμιζεις Ψυχουλες και να τις κανεις χαρουμενες..καλο βραδυ..φιλια πολλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαίρομαι που θέλετε να βάλετε ένα χεράκι για να γεμίσουν τα ράφια του FRONT..... γιατί τα παιδιά μας χρειάζονται!!!!!! Τα φιλιά μου!!!!!

      Διαγραφή
  24. Τώρα μόλις είδα την ανάρτησή σου. Και ναι δηλώνω και γω παρούσα!!!!! Τα ράφια του FRONT πρέπει να γεμίσουν από αγάπη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σ'ευχαριστούμε ,Βίκυ, που μας δίνεις τηνευκαιρία και την χαρά να προσφέρουμε.Μπράβο σου ,ακόμη μια φορά!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βίκυ, αξιέπαινη προσπάθεια!!! Παρ' ότι δεν είμαστε και στην καλύτερη στιγμή μας, θα στείλουμε ό,τι μπορούμε από το "περιοδικό μας". Έτσι κάτι από τα χεράκια μας, συμβολικό περισσότερο...
    Σ' ευχαριστούμε που μας δίνεις την ευκαιρία να αισθανθούμε τη χαρά της προσφοράς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλημέρα και καλώς σε βρίσκω! Και εσένα και την Πρωτοβουλία για το Παιδί!
    Μπράβο σου για την προβολή που προσφέρεις!
    Από πλευράς μου, ως φρέσκια στις διάφορες δημιουργίες που δοκιμάζω,
    νομίζω ότι θα μπορούσα να φτιάξω και να προσφέρω με πολύ αγάπη
    σπιτικά, χειροποίητα και όμορφα σαπουνάκια.....
    Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα φανούν χρήσιμα προς αξιοποίηση.
    Τι λες κι εσύ από την εμπειρία σου;;;;
    Χάρηκα πολύ καλή συνέχεια!
    mama-Irini / www.mamadoistories.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλημέρα και καλώς σε βρίσκω φίλη μου! Το είδα σήμερα από την Αριστέα "Η ζωή είναι ωραία"
    και σε συγχαίρω για την πρωτοβουλία! Γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια για τα παιδιά!
    Θα συμμετέχω κι εγώ (όσο πιο σύντομα γίνεται) με κάποια αντικείμενα!
    Να είσαι καλά και καλό υπόλοιπο Καλοκαίρι! Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλημέρα, Βίκυ μου και καλό φθινόπωρο.
    Εδώ (http://filiascrafts.blogspot.gr/2015/09/blog-post.html#) παρουσιάζω τα λίγα πραγματάκια με τα οποία έρχομαι κι' εγώ να προσθέσω το κάτι τι μου στα ράφια των παιδιών της Βέροιας.
    Θα τα στείλω αυτές τις μέρες στη διεύθυνση που μας δίνεις.
    Να είσαι καλά, φίλη μου, να έχεις πάντα τις ίδιες ευαισθησίες και να βοηθάς τους αδύνατους. Κι' εμείς, μαζί σου.
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλία μου ένα τεράστιο ευχαριστώ για την συμμετοχή σου σε αυτή την προσπάθεια των ανθρώπων της Πρωτοβουλία!!!!!! Τα παιδιά αξίζουν τα πάντα και αυτά τα παιδιά τα τόσο βασανισμένα από την αρχή της ζωής τους ακόμα περισσότερα!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  30. Καλημέρα..αυτό ισχύει μονίμως? Ή έχει ημερομηνία λήξης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση!!!!! Δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης.... μπορεί όποιος θέλει να στείλει ότι θέλει όποτε θέλει!!!!!! Καλή σου μέρα!!!!

      Διαγραφή
  31. Ουφ, όλα τελευταία τα μαθαίνω!Προλαβαίνω ακόμα, Βίκυ να στείλω; Αν κατάλαβα δεν πρόκειται για μπαζάρ αλλά για μόνιμη έκθεση, έτσι δεν είναι; Σε παρακαλώ πες μου μερικές λεπτομέρειες ακόμα, αν μπορείς,πχ μόνο Χριστουγεννιάτικα μπορούμε να στείλουμε ή και άλλα;Υπάρχει κάποια καταληκτική ημερομηνία;Θέλω να το γράψω και στο μπλογκ μου για να ενημερωθούν κι άλλοι (το είδα από την ανάρτησή σου που συμμετέχεις στην αντίστροφη μέτρηση,δεν είχα ενημερωθεί νωρίτερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο.... θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...